SZABAD VAGY?

Ez a különbség a vélt és a valós szabadságod között

Amikor egy pár elérkezik arra az elhatározásra, hogy szabadon szeretné megélni szexualitását, felmerül a fogamzásgátlás kérdése. Hogyan kerüljük el a még nem aktuális gyermekáldást? Szerencsére a civilizáció és az orvostudomány már számtalan eszközzel és módszerrel siet segítségünkre, de közelebbről megvizsgálva ezeket nem biztos, hogy mi nők a legjobban jövünk ki ebből a szituációból!

Képzelj el egy történetet, amelyben a szexualitást, mint egy kirándulást élhetitek meg! Sokfelé indulhattok és tudjátok, hogy utatok során a természetben kincsre lelhettek. Ez a kincs azonban nem csak örömöt jelent! Nagyon törékeny, gondoskodást igényel és nagy felelősséggel jár számotokra. Ez a kincs a gyermek, aki lehet, a Ti életetekben is elérendő cél lesz majd valamikor.

A női egyenjogúság kivívásával és a hormonális és egyéb fogamzást meggátló eszközök segítségével azonban a kirándulások során lehetőséged van elkerülni, hogy a kincs közelébe juss. Olyan, mintha egy szuper autóba ülhetnél, ami messzire visz és a szabadság és biztonság illúziójával kecsegtet. Az autóban ülve az aszfaltos utakon kicsi az esélyetek, hogy a természetes környezetben megtalálható kincs közelébe jussatok. A kormány, az irányítás a Te kezedben van és a melletted lévő férfi partnered is élvezheti veled az utazást.

Igen ám, de a biztonságnak és a szabadságnak ára van! Nagy felelősséggel és kellemetlenségekkel is számolni kell. Időnként szerelőhöz kell vinni a járgányt, folyamatosan fizetni a szervízt, a biztosítást, az üzemanyagot. Nem engedheted el a kormányt, nem szállhatsz ki a járműből, ha zavar a zaj vagy a bezártság, ha elgémberednek a lábaid. Az autózás pedig köztudottan nagyon környezetszennyező megoldás… Ezek csak a rövidtávú kellemetlenségek.

Az autóvezetésnek is megvannak a maga szabályai, amiknek be nem tartása bizony következményekkel járhat. A férfi csak akkor ül melléd, ha éppen szerelmeskedtek, ő nem kell, hogy állandóan viselje az autóval járó állandó terheket, számára elég, ha az előnyeit élvezi. Ha nincs meg a megfelelő elköteleződés köztetek és partnered másik autóba szeretne ülni, ott is egy hölgy várja, aki elviheti „kirándulni”, hiszen az ő autójában sem fog vele a férfi kincsre találni…

Lehet, a Te párod hűséges típus és nem „kalandozik el más hölgyek autójával”. Lehet, hogy komolyan elköteleződik melletted és még az anyagiakban is segíti ezt a fajta „biztonságos kirándulást”.

Viszont egyszer eljöhet az az idő, hogy úgy döntötök mégiscsak kincset keresnétek! Szeretnél kiszállni az autód nyújtotta kényelemből és szabadságból és gyalogosan indulnál neki. Igen ám, de addigra a Te tested teljesen elszokott a két lábon járástól! Ahogy ki akarsz szállni a volán mögül, a lábaid nem bírják el a súlyodat, nem engedelmeskednek. Nemhogy az erdő mélyére nem visznek el egy rejtett helyre, de még az egyszerű séta sem megy! A tested saját működése is sérült. Hónapokba, évekbe telhet, hogy újra megtanulj járni, hogy a tested, a ciklusod vissza szokjon az elfelejtett természetes képességéhez. Miközben a biológiai órád ketyeg, meglehet, hogy soha nem fogtok tudni kincset találni. A biztonságosnak hitt, kényelmi szempontokat nyújtó megoldások visszafordíthatatlan szervi vagy hormonális változásokat okoztak benned.

Mit szólnál, ha azt mondanám, hogy van más módja a fogamzás elkerülésének? Amit nem a kényelem és a mesterséges hormonok vagy eszközök irányítanak. Segítségével közösen határozhattok úgy, hogy mikor találjátok meg a kincseteket. Ha egyszerűen kapnál egy olyan térképet, amiről bármikor leolvashatod, hogy mikor közeledtek a kincshez, a gyermek megfoganásához szükséges ovulációdhoz, és ti dönthetitek el, hogy kinyúltok érte, vagy elkerülitek és majd később veszitek fel.

Megtanulhatod érteni, olvasni a tested adta jelzéseket, azt a térképet, amivel könnyen eligazodsz a természetes környezetben.

Nincsenek ugyan aszfaltos utak, de van az a biztonság, hogy együtt döntitek el merre menjetek. A párod segít vinni a hátizsákodat és nem egyedül a Te felelősséged a „kirándulás”. Gyalogszerrel, lassabban haladva, aprólékosan fedezhetitek fel a táj szépségeit és jobban megismerhetitek egymást! Nem sorvasztod el a tested természetes képességeit és nem szennyezed a környezetet sem.

Olyan helyekre is eljuthattok, amikről addig csak álmodoztál és ha a gyermekvállalás a cél, akkor sokkal nagyobb az esélyetek, hogy időben történik meg a csoda.

Melyik szerinted a nagyobb szabadság? Az autós kirándulás vagy a természetben, térképpel túrázás? Te melyiket választanád?

A Billings Ovulációs Módszerrel® kezedbe kapod a szexualitásotok térképét, a ciklusod követésével pedig végre megtapasztalhatod az igazi szabadságot!

ISMERD MEG ÉS ÉLJ A LEHETŐSÉGGEL!

2 válasz

  1. Nagyon köszönöm Fanny a kedvességedet, lelkiismeretes támogatásodat. Hálás vagyok, hogy megtanulhattam ezt a módszert és magabiztos lehetek a saját testemmel kapcsolatban. 😊

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Kupon

termekenysegismeret logo

Kupon

Bemutató
előadás

Billings
Ovulációs Módszer®

Ennek a kuponnak a tulajdonosa,
Menyasszony Míra

részt vehet párjával együtt a
Billings Ovulációs Módszer®
bemutató előadáson, 120 percben.
A kupon érvényes a kiállítástól számított 18 hónapon belül, a jelzett hó végéig.


Kiállítás dátuma: 2021. 03. Érvényes: 2022.09.

Bemutató
előadás

Billings Ovulációs Módszer®

Ennek a kuponnak a tulajdonosa,
Menyasszony Míra

részt vehet párjával együtt a Billings Ovulációs Módszer®
bemutató előadáson, 120 percben.

A kupon érvényes a kiállítástól számított 18 hónapon belül, a jelzett hó végéig.

Kiállítás dátuma: 2021. 03. 

Érvényes: 2022.09.